Oxriver Put and take.

Søen er tilføjet: 17. juli 2014 | Sidst opdateret: 24. juli 2017 | 2 kommentarer

Velkommen til Oxriver, et paradis for lystfiskere.

Oxriver ligger i et dejlig natur skønt område som er omkranset af høje volde, så der altid er læ. Oxriver er med sine 6 søer og over 1000 m. smukt å-løb blandt Danmarks største p&t vande. Vi byder på fiskeri for enhver smag. Der er borde og bænke ved søerne, så familier kan hygge sig hele dagen, til strømvand og dybe pools, hvor den dygtig fluefisker kan få mange timer til at gå.

Vandet i Oxriver er meget klart og rent, der pumpes ca. 800 liter i sek. rundt i å systemet som sammen med de 35 sten stryg sikrer et godt flow af vand og et højt iltinhold som giver sunde og bidelystne fisk. Vores fisk kommer fra eget dambrug få meter fra søerne dette sikre en høj kvalitet af friske fisk. Der er daglige udsætninger af regnbueørred og bækørred mellem 1-10 kg. Helt, laks, røding og gulørred udsættes i perioder. Vi har 2 store p-pladser, fine toiletter og renseplads, desuden er der bålplads, grill og indedøres spiseplads. PS. se os på Facebook

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (2)

  1. Tobias siger:

    Fantastisk fiskesø med masser af fisk

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede