Ho Fiskesø

Søen er tilføjet: 24. februar 2014 | Sidst opdateret: 30. marts 2016 | 3 kommentarer

Ho Fiskesø ligger meget naturskønt mellem sommerhusene i Ho. Der findes toilet ved søen, vaskeplads for fisk, bænke og borde rundt om søen.

Søens dybde er fra 1/2 m til 3 m. Der udsættes fisk hver dag i størrelser fra 0,7 kg til 7 kg. Der må ikke fiskes med melorme og maddiker. Der er mulighed for køb og leje af fiskeudstyr.

Der er åben hele året rundt, fra solopgang til solnedgang i Ho / Blåvand.

Der kan fanges: aborre, gedde, karpe, ørred, ål

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (3)

 1. Edith Damm siger:

  Jeg har netop været ved Ho Fiskesø efter at have besøgt hjemmesiden http://www.hofisk.dk . Ifølge hjemmesiden koster et 2-timers kort 70 kr., så det var det beløb, jeg tog med til søen. Det viser sig så, at det koster 80 kr.
  Den meget lidt imødekommende kvinde, der solgte fiskekort, ville ikke sælge mig et kort på mindre tid, selv om jeg forklarede, at jeg havde fundet prisen på hjemmesiden. “Jamen det er ikke vores hjemmeside”, får jeg som svar. Jeg spørger så, hvem der har hjemmesiden, hvortil hun svarer: “Det ved jeg ikke”.
  Jeg tænkte bare, at her har jeg ikke noget at gøre, og jeg sætter aldrig mine ben her igen -- i alt fald ikke med denne forpagter, for det var ikke ejeren.

  • Claush siger:

   Øv virker sgu da til en sur omgang -- så går man absolut i små sko hvis man ikke forstår den situation som sælger. Der har man misforstået hvad service er.
   I en normal verden havde du fået dine 2 timer og et tak for at gøre opmærksom på de har listet priser ude på nettet som ikke passer.

  • Claush siger:

   Adressen på hjemmesidens ejer er samme som fiskesøen -- så mon ikke de alligevel kender til den side? Blot en anden forpagter af søen http://www.hofisk.dk/viewpage.php?page_id=4

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede