Fiskesøerne ved Borris

Søen er tilføjet: 18. maj 2015 | Sidst opdateret: 26. juli 2016 | 3 kommentarer

Fiskesøerne ved Borris er gravet ud i de gamle fiskedamme, ved Aller Østergaard..

Der er 3 søer, hvor der løber frisk vand ind i den øverste sø, fra Overby Bæk, og nedad til de andre 2 søer. I den øverste sø er der Gedder,Karper og andre Vildfisk. Og de skal sættes ud igen, da det er §3 sø. (Vildsø) I de 2 andre søer, er der sat Ørreder ud i str 500-9000 gram. Den bageste sø, som ligger ned til Skjern å, er der stor mulighed for fluefiskeri, da der er god plads omkring søen til dette.

Der forfindes renseplads, og der er masser af borde og bænke, så familien kan nyde deres madpakker samt den skønne natur ved søerne og Skjern Å. I foråret vil Ringkøbing- Skjern kommune bygge 3 Shelters ved åen, lige ved kano optagningspladsen.

Der forfindes Toilet samt opholdsrum. Der kan betales med Mobilpay,Swipp samt kontant. Vi opfordrer alle til at være med til at holde søerne og områderne ryddelige. Og bruge de opsatte skraldespande flittigt.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (3)

 1. Niclas Danielsen siger:

  var en tur ved søerne i august efter anbefaling fra bekendte, og

  blev positivt overrasket. Søerne og omgivelserne er meget fine og
  de er nemmere at fiske i end så mange andre. Tilmed fangede jeg 2
  stk. regnbuer en på 3½ og en på 4 kg, efter kun 3 timer. Kommer helt sikkert igen.

 2. Daniel siger:

  Rigtig god fiskesø har fisket der rigtig meget og fanger i hvert fald en fisk hver gang på bombarda flåd. Har nogle gange fanget 4-5 fisk på under en time og der er masser af fisk selvom folk nogle gange ikke får nogle med men hvis du fisker mellem 12,00-15,00 i sommer perioden hvor solen står rigtig højt så gider fiskene altså ikke altid blive fanget. Men uanset hvad rigtig god fiskesø. Der er også bore og bænke over alt, og der bliver gjord pænt rent hele tiden.

 3. John Sivertsen siger:

  Jeg havde kørt fra Horsens d.14/6 for at tage jeres nye fiskesøer i øjesyn. Meget fine omgivelser til ug. Men da jeg så kommer til betalingen, bliver jeg lidt overrasket da jeg har læst om jer i bladet Fisk og fri, at man kan fiske i 5 timer for 100 kr. og det var jo billigt. Derefter ser jeg på jeres egen annonce, at det var korrekt. Så det undrede mig, at priserne ikke stemte over ens med jeres liste i betalings huset, hvor man kun kan fiske i 3 timer for 100 kr. Lidt skuffende, når man er kørt helt fra Horsens for at få en god eftermiddag. Ikke sandt venner. Hilsen John.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede