Filskov lystfiskersø

Søen er tilføjet: 17. februar 2014 | Sidst opdateret: 18. februar 2014 | 3 kommentarer

3 søer hos Filskov lystfiskersø.

Lillesø – er der udsat fisk mellem 0,5 og 9 kg

Storesø – er der udsat fisk mellem 0,5 og 9 kg

Børnesø – er der udsat fisk på gennemsnitlig 500 gram stk

En af de store søer vil ALTID være åben for alle, mens den anden kan være reserveret til et arrangement, men så snart der ikke er reserveret, er det frit, hvor man vil fiske i de 2 store søer.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (3)

 1. Sofie Nyvang Bock siger:

  Fantastisk fiskested. Har været der mange gange de sidste to år med min kæreste, Der sættes fisk ud meget ofte, der er altid fisk at se svømmende tæt ved bredden eller springende længere ud. Det hører til sjældenhederne hvis man ikke fanger til aftensmaden
  efter nogle timer. Ejeren er meget venlig og tilbyder børn at være med til at sætte fiskene ud og hjælper også gerne en dreng eller pige med at fange en fisk.10 ud af 10 stjerner herfra. Altid pæne og velsmagende fisk! 🙂 Sofie,

 2. Alex Hansson siger:

  Utrolig god og hyggelig Put&Take. Der er altid rent og pænt. Sød lille legeplads, samt en lille børene sø til de mindre i familien.

  Jeg har prøvet mange put&Take søere, Men vender altid tilbage til denne. Personalet er utrolig venlig. Både til at finde det rigtige udstyr i butikken, og ved søerne, og hjælper gerne de små med at fiske og fortæller om de gode steder.

  Man føler sig ALTID velkommen!

  Det er ganske få gange jeg har måtte kørt hjem uden en fisk, når jeg har fisket ved Filskov. Utrolig fine og velsmagene fisk.

  Kan helt klart anbefalde dette sted.

 3. john Hansen siger:

  Sjældent har jeg været så skuffet som efter et besøg i denne sø i sommeren 2014.

  jeg skulle sammen med en par kammerater deltage i deres årlige fiskekonkurrence. Vi var fremme i Filskov 1,5 time før det gik løs og fik selv nogle rimelig gode pladser. det viste sig, at denne konkurrence også skulle danne grundlag for søens videre økonomi, der blev i hvertilfælde lukket ALT for mange mennesker ind. Vi stod simpelthen som sild i en tønde og jeg bruge vel omtrent 1,5 af de første 2 timer på at kludre mig ud af andres liner. Sikke et kaos. Heldigvis var der en masse der blev mere træt af det end mig, inkluderet mine kammerater, så de enten indstillede deres fisker eller kørte hjem. Den ene kammerat klagede til ejeren over dette kaos og fik at vide, at var vi utilfredse kunne vi bare skride hjem….

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede