Fårbæk Put & Take

Søen er tilføjet: 18. februar 2014 | Sidst opdateret: 30. marts 2016 | 3 kommentarer

Fårbæk er en stor sø på ca. 1 tønde land – den er placeret i det naturskønne område Overfårbæk – mellem Hagebro og Karup.

Omkring Fårbæk søen er der placeret borde og bænke så man kan slappe af med familien / venner under fiskeriet. Der er desuden toilet/bad og renseplads med rindende vand.

Åben hele året fra solopgang til solnedgang (Haderup).

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (3)

  1. Kim siger:

    Kommer der ikke mere 5 timer og fik ikke engang et bid

  2. Denni siger:

    Lige kommet hjem der fra. Brugte 3 timer. 3 mennesker. Ingen fisk. Et bid. Og så lige da vi har pakket sammen kommer der selvfølgelig en og fanger på første kast.. Hehe

  3. Aage Wiberg siger:

    Har været her 3 gange her i foråret 2015. Første gang gav det 5 fisk til min datter og jeg -- det bedste resultat jeg har oplevet i put & take. 2. gang 0 fisk og 3. gang 1 fisk. Jeg er begyndt at varmryge ørredfileter i Weber kuglegrill efter de har været saltet et døgn. De smager fantastisk på denne måde -- uden antydning af “dambrugssmag”. Indtil videre er jeg tilfreds og vil komme igen.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede