Fårbæk Put & Take

Søen er tilføjet: 18. februar 2014 | Sidst opdateret: 30. marts 2016 | 4 kommentarer

Fårbæk er en stor sø på ca. 1 tønde land – den er placeret i det naturskønne område Overfårbæk – mellem Hagebro og Karup.

Omkring Fårbæk søen er der placeret borde og bænke så man kan slappe af med familien / venner under fiskeriet. Der er desuden toilet/bad og renseplads med rindende vand.

Åben hele året fra solopgang til solnedgang (Haderup).

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (4)

 1. Pernille siger:

  D. 30.06.2019 kl.15.00 skulle jeg og en veninne prøve denne P&T. Leste om den på nett før me drog av gårde. Da vi ankom var vi de eneste v sjøen. Vi betalte for 2x3t og rigget til. Vii gikk helt ned i enden lengst borte, og der så vi en død fisk! Jeg gikk litt lenger, og fant 5 stk til. Ikke noe hyggelig syn!!! Vi prøvet å ringe på tlf oppgitt på jeres hjemmeside, men ingen svar. Man har umiddelbart ikke lyst å ligge penger og/eller fiske en plass hvor sånne syn er velkomsten. Vi hadde jo betalt, og ga det en sjanse. Fikk 2 stk. Ikke så veldig mye fight i de, men kanskje pga. De 90kg som ble utsatt dagen før. Sjøen trenger general vedlikehold, og fremstår desværre ikke ryddig og «sunn». Det blir 3 på terningen. En for hver fisk og den der slapp unna.

 2. Kim siger:

  Kommer der ikke mere 5 timer og fik ikke engang et bid

 3. Denni siger:

  Lige kommet hjem der fra. Brugte 3 timer. 3 mennesker. Ingen fisk. Et bid. Og så lige da vi har pakket sammen kommer der selvfølgelig en og fanger på første kast.. Hehe

 4. Aage Wiberg siger:

  Har været her 3 gange her i foråret 2015. Første gang gav det 5 fisk til min datter og jeg -- det bedste resultat jeg har oplevet i put & take. 2. gang 0 fisk og 3. gang 1 fisk. Jeg er begyndt at varmryge ørredfileter i Weber kuglegrill efter de har været saltet et døgn. De smager fantastisk på denne måde -- uden antydning af “dambrugssmag”. Indtil videre er jeg tilfreds og vil komme igen.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede