Ejstrup Søerne

Søen er tilføjet: 17. februar 2014 | Sidst opdateret: 23. marts 2019 | 2 kommentarer

Området er også indbydende til en hyggelig skovtur.
Her er borde og bænke, hvor man kan nyde sin medbragte mad- eller kaffekurv.

Den største og smukkeste af søerne, som har en overflade på 4000m2 og er ca. 6 meter dyb, er med put and take fiskeri. Der udsættes jævnligt ørreder i størrelsen 600 g til 6 kg.

Fiskekort kan købes hos:

 • Astrup Købmandshandel
 • Selvbetjening ved den lille P-plads (drej til V i vej-Y)

Hyg jer i et fantastisk dejligt naturområde og overnat gerne i shelterne, de er til fri afbenyttelse – medbring selv brænde til bålet og brug faciliteterne ved bålstedet.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (2)

 1. Jan christensen siger:

  Det har i mange været min favorit sø, da det er vidunderligt at komme derud tidligt og bare side og se skoven spejle sig i søen! Det er ikke det at fange noget, men selvfølgelig når så der pludseligt er bid og fighter er i gang , ja så glemmer man tid og sted og når ørreden så er landet , ja så er det tid til en kop kaffe og en halv stykke mad !
  Derfor var det lidt af en chok at komme ud og se at træerne på skrænten var fældet, men om nogle år er der igen træer og buske op af skrænten !
  Så det vil altid være det bedste at koble af fra værdagens stres og jag. Mvh Jan!

 2. PET siger:

  hyggeligt område…. Men put an take delen er under al kritik…. Groet til og svært at komme frem…. Træer ligger væltet fra stormen Bodil ?
  Træer der hænger udover, så det er svært at kaste ud, uden at det sidder i træerne…. Ingen tegn til fisk… Men hørte om en der havde fanget en nogle dage før

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede