Broeng Fiskepark

Søen er tilføjet: 20. juli 2017 | Sidst opdateret: 20. juli 2017 | 2 kommentarer

Broeng Fiskepark ligger i natur skønne område v/Ho Bugt. Søens overflade er ca. 10.000 m2 og ca. 7 m dyb.

Vandet er utrolig rent og klart. Der er en dejlig legeplads til børnene og opstillede borde og bænke, hvor evt. medbragt mad kan nydes.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (2)

 1. Victor siger:

  Der er ingen fisk i søen.. Ejeren siger at de har Liiiige sat fisk ud.. det siger de hvér gang man ringer.. Desuden jeg bor stenkast fra søen og jeg ved med 100 % at det ikke er mere end 5 fisk i hele søen..
  Folkens spare penge og find andet sted at fiske.. Broeng er afgået med døden

 2. Claus Rask Lauridsen siger:

  Det virker ret forladt derude. Det lille hus har været brudt ind i flere gange ser det ud til.

  Der gror siv 2 meter ud i søen foran Tagdækkede bænke… Man skulle tro de ville rytte siv foran fiskepladser hvor de har sat shelters op !?

  Var der i 3 timer, og så ikke en fisk over 10 cm. hverken springe, gå i overfladen eller hug.

  Der var en ruse eller noget ude midt i søen, med net over. Der kunne man somme tider høre en større fisk vænde sig inde. Ved ikke om det er et bur eller hvad, men det lod ikke til der var nogen ørreder i søen, kun under det næt.

  Vandet er rent og klart, og naturen er skøn. Det ville være en rigtig fin badesø, for der er ingen fisk. Det med daglig udsettelse, er noget BS.

  Legepladsen har et gyngestativ jeg ikke turde lade mine børn lege på, og en telefonpæls vibbe, der er knækket midt over o.O

  Der er en 7-8 søer derude, men aner ikke om man må fiske i andre end den der er ved “legepladsen” og det gamle kort-hus. Det står der ikke noget om ved kort-huset.

  Rensepladsen er der stadig, og der er stadig en lille smule vandtryk.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede