Blåhøj Fiskesø

Søen er tilføjet: 13. februar 2014 | Sidst opdateret: 30. marts 2016 | 12 kommentarer

Fiskesø på ca. 8.000 m2 samt en mindre sø beliggende i familievenligt og smukt naturområde omkranset af træer. Gode parkeringsforhold tæt ved søerne samt gode faciliteter.

Hyggelig Put & Take sø, hvor der sættes fokus på naturen, de gode oplevelser og hvor det er muligt, at få hjælp til selve fiskeriet, stænger m.m. når vi er ved søen – ved forudgående henvendelse for jeres besøg kan vi lave en aftale, sådan at vi kan servicere jer bedst muligt.
Åbent hele året fra solopgang til solnedgang i Brande.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (12)

 1. Patricia Koch siger:

  dagens fangst

 2. Patricia Koch siger:

  Dagens fangst, ved 2 timer i 28 grader

 3. Patricia Koch siger:

  Dagens fangst og afslapning 👍🏻

 4. Patricia Koch siger:

  👍🏻 kan ikke få billed oploadet ved ikke hvofor

 5. Patricia Koch siger:

  👍🏻

 6. Patricia Koch siger:

  Det er vidunderet

 7. Patricia Koch siger:

  Dagens fangst godt med en time aftenhygge

 8. Patricia Koch siger:

  Her kan man hygge og fange store og små fisk

 9. Patricia Koch siger:

  Dejligt sted at være kan varmt anbefales

 10. Heidi Wedel siger:

  Vi er 4 voksen afsted, her til aften, hvor vi betaler for 3 timer hver, vores fisketur slutter KL. 20.50. i det øjeblik vores tid slutter, begynder vi at hive vores stænger ind, den ene af os får så bid, & når vi fisker, ” leger” vi med fisken, for at kører den træt, den er så først oppe på land, KL. 20.56, der står ejeren og skaber sig over vi har trukket fisken op -- Han kunne vel have sagt det stille & rolig til os, men han mente bestemt ikke det var i orden, når tiden var gået -- Skulle vi have klippet snøren? Oven i, skulle vi jo lige have bemærkning at vi jo havde taget rigelig med fisk, vi har i de 3 timer -- 4 mennesker taget 2 hver -- Han skælder ud over håndvasken heller ikke er gjort ordentlig ren, efter rensning af fisk, selv om der var blevet skuret godt efter det, og ingen papir til at tag, det sidste med -- vi er færdig med at komme der nu -- der er absolut ingen grund til at opfører sig sådan pgr. Få minutter overtid !

  • Blåhøj Fiskesø siger:

   Husk: der er altid to sider af den samme sag…og min oplevelse af denne episode er noget anderledes…

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede