Bjerrely Fiskesø

Søen er tilføjet: 24. januar 2014 | Sidst opdateret: 14. februar 2014 | 1 kommentar

Bjerrely Fiskesø er Danmarks første grønne bæredygtige fiskesø med økologiske kvalitetsørreder fra godkendte danske økologiske dambrug.

Kodeordene er: Økologi, Natur, Fiskevelfærd, Miljø og en oplevelse for hele familien. På den måde sikres det bedst mulige udgangs-punkt for en enestående naturoplevelse med god samvittighed for alle parter.

Bjerrely Fiskesø er en af Danmarks smukkest beliggende med løv og granskov omkring sandede gangstier. Der er små indhug i vegetationen, hvorfra man kan fiske. Den unikke natur samt stilheden og det rige fugleliv giver de bedste muligheder for at få en god natur- og fiskeoplevelse.

Bjerrely Fiskesø er ca. 22.000 m2 stor og 6 – 8 meter dyb. Fiskesøen har naturlig vandtilførsel fra underjordiske kilder og er dermed uhyre ren.

Ved søen findes rensebord m/rindende vand. Derudover findes vareautomat med mulighed for køb af PowerBait, regnorme, fiskegrej samt slik og sodavand. Prøv også at grave dine egne orme i den økologiske ormegård – en oplevelse for hele familien!

Ved søen borde, bænke og grillpladser. Der er fine toiletfaciliteter bygget sammen med det smukke Muslingehus.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (1)

  1. Martin siger:

    VI fiskede i søen 3 stænger af 6 timer.

    intet.

    Jeg mistænker ringe udskiftning/udsætning af øko ørreder.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede