Stubysøen (Søen er lukket)

Søen er tilføjet: 13. januar 2014 | Sidst opdateret: 28. juli 2015 | 2 kommentarer

Søen er pt. 2015.07.28 meldt lukket og fungerer pt. ikke som P&T.

PutandTake.info mangler desværre en beskrivelse af søen.

Hjælp andre lystfiskere og indsend en beskrivelse af søen til “info@putandtake.info”

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (2)

 1. Jon siger:

  Det ser ikke ud til at denne sø stadig er aktiv. Det var jf. artikel på Sportsfiskerforeningen Storstrømmen’s hjemmeside dem der drev søen, men grundet forhøjet kviksølv indhold i fiskene opsage de aftalen med Næstved Kommune.

  Udklip fra 26-08-2013:

  “I år må vi desværre også sige forvel til det eneste fiskevand vores forening havde fiskeretten over, nemlig Stubysøen i Stuby nord for Vordingborg.

  Stubysøen har været en fast bestanddel af klubben i mange år og den har leveret mange flotte fisk igennem tiderne.
  Søen har en naturlig bestand af skaller, karusser, gedder, ål og i løbet af årene er der blevet sat aborrer, regnbueørreder og forskellige karpe arter ud i søen.

  Søen har igennem mange år fungeret som put-and-take sø og har været drevet af foreningnens frivillige medlemmer der har lagt et meget stort arbejde omkring søen.

  I de senere år har manglende frivillig opbakning, algeopblomstringer og til sidst et for højt niveau af kviksølv i søens fisk betydet at klubben har valgt at opsige vores aftale med Vordingborg kommune.

  Dette betyder at fiskeriet indtil videre er frit som i alle andre offentlige søer og der kan stadig fanges mange små skaller og gedder i søen, det skal dog bemærkes at folk frarådes fra at spise søens fisk pga. kviksølvinholdet.”

  • Nikolaj siger:

   Hej Jon,

   Mange tak for informationen. Vi har ændret status til “lukket” for søen.

   Fortsat god aften.

   Mvh.
   Nikolaj

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede