Søllerød Fiskepark

Søen er tilføjet: 13. januar 2014 | Sidst opdateret: 13. februar 2014 | 4 kommentarer

Put and Take i Langkæret, Søllerød Fiskepark

Søen ligger i det smukke, kuperede Nordsjælland ved Søllerød Naturpark. Området er præget af istidens moræner med mange dødishuller. I den nordøstlige del af søen er vanddybden ca. 6 m.

Søen ligger ved vandskellet nord for Mølleåen og er uden tilløb – vandet kommer fra undersøiske kilder i brinken mod nord, der får deres vand fra de tilstødende marker.

Søens overflade er på ca. 20.000 m² med 1 km bredder med sparsom vegation, og der er søen meget velegnet til fluefiskeri.

Download Naturstyrelsen folder om “Søllerød Naturpark”

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (4)

 1. Christoph Sloth siger:

  Dejlige omgivelser men desværre ALT FOR MEGET grød/pilleurt/alger så man fik det KONSTANT på krogene -hvis man ikke lige mistede dem pga det.
  Der skal ABSOLUT gøres noget ved problemet da det ellers IKKE kan kaldes en fiskesø…

 2. Anne Sofia Lønvig siger:

  Smukt sted men desværre stadig alt for meget grøde hele vejen rundt om søen.

 3. christian v.Stougaard siger:

  Efter 15 min fiskeri måtte vi gi op. Min søns første fisketur var ødelagt vi mistede blink og sad fast i 3 meters grøde hele vejen rundt søen. Mødte tilfældigvis ejeren af søen,foreslog ham at Ryde lidt op i søen, men det sagde han naturstyrelsen ikke ville lade ham gøre
  Hvilke jeg finder meget usandsynligt.sidste gang vi besøger denne sø ihvertfalf. 😞😞😞

 4. T. H. Pedersen siger:

  Der er desværre rigtig meget grøde hele vejen rundt i kanten af søen, så vi mistede konstant vores bait/madding. Hvad der var værre var at vi osse mistede fisken, da vi endelig fik bid, fordi den skulle trækkes ind over en 3m bred bræmme med grøde/pileurt. Øv! ellers smukt sted og tilsyneladende fine fisk. Men tag lige og få fjernet noget grøde!

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede