Holmehave Fiskesø

Søen er tilføjet: 29. maj 2012 | Sidst opdateret: 13. februar 2014 | 5 kommentarer

Fiskesøen, der er omkranset af skov på alle sider, er en af grundvandet opfyldt grusgrav. Med et vandspejl på ca. 2 ha.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (5)

 1. Erling Andersen siger:

  Var forbi søen søndag 24/3 for, at vurdere status på søen. Ejer af stedet Henrik Holm Nielsen døde desværre i efteråret, en ellers utrolig behagelig, ældre og flittig naturelskede mand omkring søen.
  Grågæs i stort antal har nu overtaget søen, Mobilepay virker ikke mere, ingen oplysninger om udsætninger.
  Men stedet som også bliver brugt af de lokale, som udflugt sted er stadig lidt af en perle.
  Fiskeri der, virker dog yderst tvivlsomt og man bør tjekke hjemmeside for opdateringer, inden man drager afsted.

 2. Erling Andersen siger:

  Holmehave fiskesø er en meget flot beliggende sø. Her er vild og flot natur, fiskepladser med bænkesæt og flere velplejede stier. Sø ejer har en kamp med gæs, som er ved søen i stort tal i foråret, hvilket påvirker vandkvaliteten negativt i den forholdsvise lille sø. Vandet er grønt og med sigtbarhed på mellem 20 og 50cm alt efter årstid.
  Der er pænt med fisk i søen, flest mindre ørreder, men større findes også, ligesom en Gedde også kan bide på. Der er mange spændende fiske pladser ved søen og som regel god plads. Priser er meget rimelige og Mobilpay er en mulighed. Store stænger duer ikke, der er simpelthen ikke plads pga. træer og buske til, at svinge andet end mindre stænger. Andet er heller ikke nødvendigt, da der er begrænset afstande i den lille sø.

 3. DAN siger:

  utroligt at man ikke offenliggør at søen er lukket.man kører fandme langt for at læse at søen har fiskesyge,og iltmangle,samt lukket….flot..

 4. palle olsen siger:

  Det er mit favorit sted !!
  Hvorfor ?

  DERFOR !!!!

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede