Fredensborg Ørredfiskeri

Søen er tilføjet: 29. maj 2012 | Sidst opdateret: 13. februar 2014 | 7 kommentarer

Fredensborg Ørredfiskeri er beliggende i et naturskønt område 1 km fra Fredensborg på vejen mod Helsingør.

Populær fiskesø med en del gode muligheder. Du kan bla. leje fiskeudstyr, sidde i læ ved pavillon/læskure eller benytte borde og bænke der er direkte opsat ved søen.

Du finder desuden et køleskab til de frisk fanget fisk.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (7)

 1. AWO siger:

  har tænkt mig at køre op og prøve denne sø igen i denne uge, det er over 10 år siden jeg var der sidst og dengang var det i hvert fald en god tur, 3 gutter fik 13 ørreder på 8 timer, jeg selv hev de 7 op 😉
  håber søen har holdt sin standard

 2. Flemming Sørensen siger:

  Det er nogle år siden jeg sidst var oppe og fiske i Fredensborg. Er fluestrømmen nede bagved søen stadig i gang, og hvor meget koster det?

 3. Jesper siger:

  Mudret smag af ørred, fanget varm sommerdag 🙁

 4. flemming og rasmus siger:

  Vi har været der både i 2015 og 2016 men ingen hug eller fangst. Søren virker tom for fisk, og søen har i 2016 kun åbent fre-lør og søn. Kan ikke anbefales. 🙁

 5. Timmi Darvig siger:

  Det gode ved fiskesøenen er: det er en natursø og dvs at man kan se en naturlig bund og der er naturlig vegetation i og rundtom søen! det sætter jeg stor pris på! det mindre gode er: det er jo en naturlig mose og det betyder at, om sommeren kan fisken smage af dynd! derfor fisker jeg i de koldere måneder. det dårlige er at fiskesøen kun har åben fredag, lørdag og søndag! det erfarede jeg idag onsdag (ku bare ha gloet på hjemmesiden) og så ku jeg så køre hjem igen! til bellahøj…kunne ejeren så ikke ansætte en medarbejder så der var åbent hele ugen som sædvanlig..? det var sgu sur røv at, køre fra kbn til fredensborg, for så at køre hjem igen…

 6. Timmi Darvig siger:

  jeg kan iøvrigt anbefale fredensborg ørredfiskeri MEN er der mere end 5 fiskere ved søen, er der overrendt! men jeg kan så godt lide fred og ro ved fiskepladsen!

 7. Simon siger:

  Har fisket der hen mod 10 gange de sidste 2 år. Resultaterne har varieret helt ekstremt derude. I foråret fik jeg 3 fisk på de 3 første kast, sindsygt sjovt fiskeri hvor du kaster lige ud i en fisk der har vist sig, der så hugger med det samme, vi nåede fangstbegrænsningen på et par timer. Andre (varme) dage har der været massere fisk at se, men uden hug med flere forskellige agn præsenteret lige for næsen af dem. jeg mener ikke der bliver sat fisk ud over 5kg, jeg har hvertfald ikke set noget til dem. De skal ryges hvis du vil spise dem. Har også fået et par små gedder som bifangst.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede