Brynshøj Put & Take

Søen er tilføjet: 10. december 2015 | Sidst opdateret: 10. december 2015 | 2 kommentarer

Brynshøj Put & Take er beliggende lidt uden for Højby Sjælland, i det smukke Odsherred. Området er meget idyllisk, og søen rummer en skøn natur, hvor der er lagt vægt på en god oplevelse for alle – de erfarne såvel som nybegynderne!

Brynshøj Put & Take består af 2 søer. Den store sø er på 17.000 m2, og har mange fine pladser at fiske fra. Hér udsættes ugentligt ørreder, og i perioder vil det være muligt at fange ørreder helt op til 10 kg!

Brynshøj Put & Take har stort fokus på børnefamilier, og derfor er området også udstyret med en mindre børnesø. Hér vil de mindste have fremragende chancer for fangst, og i weekenderne vil der ofte være guider til at hjælpe med grej, fangst og ikke mindst gode billeder af samværet og hyggen ved søen. I børnesøen må kun børn op til 16 år fiske. Disse må hver hjemtage 2 ørreder.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (2)

 1. John Jacobsen siger:

  Kanon lækker sø med masser af fisk og ren og klart vand.
  Nemt til spinde fiskeri og god plads til flue stang .
  Mange borde ved søen.
  Ingen mulighed for rengøring af fisk.
  Toilet ved søen.

 2. Jørgen Durup Johansen siger:

  Jeg kan varmt anbefale denne sø. Jeg er ikke en erfaren lystfisker. Og heller ikke særlig god til det. Men den hjælp man får af Joachim og Christian er fantastisk. Selve søen er utrolig smuk og det medvirker til en skøn oplevelse, hvor man, når man ikke er den helt store lystfisker, virkelig nyder det og får slappet godt af.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede