Seest Møllesø Fiskepark

Søen er tilføjet: 28. maj 2012 | Sidst opdateret: 14. maj 2015 | 2 kommentarer

I Seest Møllesø findes 3 slags ørreder samt ål og karper, som er fra vort eget dambrug. Den hidtil største ørredfangst blev gjort i 1998, en regnbueørred på 12,3 kg.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (2)

  1. carsten siger:

    19/7 2018 vi var 3 mand, købte 7 timer hver i alt 21 timer, vi fangede 1 fisk på ca 550 g. har aldrig set så meget grøde i en sø, fisk ? 2 totale livløse søer, og det har vi betalt 750 kr. og 120 km kørsel for at opleve, man står med en rigtig dårlig fornemmelse af der er nogle der har taget røven på en. ps. vi er ikke nybegynder har ca tilsammen fisket i 73 år. helt ærligt hvis i ikke gider passe søerne så LUK DEM

  2. Tonnie siger:

    Besøg 22/6-16.. Der stod et par enkelte fiskere, da vi kom. De havde intet fanget. Min mand fangede en enkelt fisk og ud over den, virkede søen ret død. Man så lidt karper svømme forbi og enkelte ørreder hoppe, men ingen nap eller andet, der indikerede godt med fisk i søen. Det virkede faktisk som om at der var meget få fisk. Stedet er pænt og velholdt; ingen tvivl om det. Men når fiskene nærmest ikke engang er til at få øje på eller man mærker det mindste i 3-4 timer, så gider man ikke komme igen. Der var en håndfuld mennesker ved den anden sø og de fangede heller ikke noget. Heller ingen aktivitet i vandet at se. (andet end lidt karper.) Kan godt forstå, at folk vælger Hvilested søerne fremfor denne her.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede