Pinds Mølle Fiskepark

Søen er tilføjet: 28. maj 2012 | Sidst opdateret: 13. februar 2014 | 5 kommentarer

Skønt fiskested både for solo fiskeren, familien og dem med handicap af forskellig art.

Gode faciliteter og daglig udsætning af fisk. Flere søer

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (5)

 1. Lars lund siger:

  man bliver skide sur over den måde de behandler folk på, det er dårligt nok at man må kaste snøren i vandet, uden at man har en kontrollør i nakken, der skal se fiskekort: Nu overskrider du ikke tiden, hvis du skal fange fisk, så gør det et anden sted.Men er du tysker så kan du få lov til at gøre hvad vil,kroge fisk i ryggen, fange dem med net og brede dig unødigt meget med tre stænger osv. Det er stort set de samme med polakker, men dem tør kontrollørene ikke at sige noget til.fisk er der heller for mange af. Kommer der aldrig mere.

 2. Rasser siger:

  Søen ser ud til at være til salg hvis man har interessen for at drive sin egen P&T https://jaegernesmagasin.dk/jagtmarked/pinds-moelle-put-take

 3. Mikkel B siger:

  Jeg har været ved pindsmølle 3 gange og er kommet hjem med 4 fisk og har mistet 4-7 fisk der også. jeg syntes søen skal have 5 stjerner

  Der er flere 100 fisk i kanterne den er virkelig god kan anbefales

 4. bamme siger:

  det er ikke nemt at sætte et billede ind af fisken ,har været der to gange med 14 dages mellemrum og har slet ingen fisk set meget ringe.

  • Jacob siger:

   Er bestemt ikke enig i Bammes kommentar. Har været der 4 gange inden for den sidste måned. Der er utrolig mange aktive fisk i søerne.

   Havde måske mit bedste put fiskeri sidst jeg var derude. Landede 7 fine ørreder, tilsvarende antal fik jeg ikke på land. Selvfølgelig er det ikke sådan hver gang, men det er bestemt muligt fange noget ved Pinds Mølle !!!

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede