Nebbemølle Put & Take

Søen er tilføjet: 28. maj 2012 | Sidst opdateret: 13. februar 2014 | 17 kommentarer

Nebbemølle skriver selv at deres sø ligger i et meget natur skønt område i læ for hverdagens stress og jag.

Nebbemølle Put & Take består af rent kildevand og falder naturligt ind i omgivelserne hvor man kan få en fantastisk fiskeoplevelse,hvad enten man er den erfarne lystfisker, eller man er med familien på udflugt.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (17)

 1. Nico Henriksen siger:

  Utrolig skuffet.
  Havde læst og hørt meget godt, så besluttede at tage derud for at prøve søen. Havde dagen inde læst på siden, at de havde åbent indtil solnedgang.
  Kommer så derud 2 timer inden solnedgang og til store ærgelse så var søen lukket. De havde tømt den. En ret vigtig information man burde skrive på sin hjemmeside. Ikke specielt professionelt. Ikke nok med det så blev klokken også så mange at det ikke kunne betale sig at tage til en anden sø. 🙁
  Nico

  • Bjørn Wulff Barros siger:

   Hej Nico

   Vi er ked af at du måtte kører forgæves på din tur.
   Der står inde under nyheder på vores hjemme side http://www.nebbemølle.dk at vi åbner igen 1 marts og at søen er under renovering med div.
   også på vores facebookside nebbemølle p&t har vi informeret omkring lukning af søen og der er et skilt på bommen ved P-pladsen.

   Vi har fået ny hjemmeside sidste år og har ikke fået ført denne text på forsiden at det kan forkomme at nebbemølle p&t har vinter lukket fra 1. dec -- 1. marts. Dette er beklagligt en fejl.

   Så vi vil gerne kompencere med 2 timers gratis fiskeri for din forgæves kørsel,hvis vi skulle være så heldig at du stadig gerne ville prøve at fiske i vores 2 søer. Ring til mig ved ankomst på 20969027.
   Jeg for det rettet på vores forside, så lignende tilfælde ikke gentager sig.

   Mvh Bjørn Wulff Barros
   Nebbemøllle p&t

 2. Sune trit nikolajsen siger:

  Hygge tur i søndags med drengene. Fed tur det blev til 11 stk 3 mand på 3 timer🎣
  Jeg løb af med den største guld og en regnbue på 4,1 kg.
  Så kan i lærer det drenge🎣🎣🎣😎
  Vh Sune

 3. Flemming siger:

  ØV ØV ØV, var taget til Nebbemølle put & take fiskesø den 10. november 2016 sammen med 7 kollegaer for at få en god dag i gode omgivelser og i en god fiskesø.
  På hjemmeiden kan man læse om gode forhold med bla. toilet og varmeskur samt 2 dejlige fiskesøer med gode fangstmuligheder, det med fangstmulighederne var ikke det vigtigste da turen mere handlede om socialt samvær og en god dag blandt deltagerne, hvilket vi til til fulde fik opfyldt.
  Fiskesøerne og faciliteterne er desværre en helt anden sag:
  -- Fiskene i søerne havde svamp og der var døde og døende fisk i søerne.
  -- Toiletskuret var aflåst hvilket især vores damer var kede af.
  -- Søerne havde masser af søgræs, hvilket der gjorde fiskeri med spinner yderst vanskeligt.
  -- Varmeskuret var beskidt, ulækkert, uden varme og havde en dør der ikke kunne lukkes, 4 beskidte stol men intet bord var det sørgelige indhold i skuret.
  En god dag kollegaer imellem, men ikke en fiskesø jeg vil anbefale andre at besøge og i sagens natur et sted jeg aldrig vil komme igen.

  • Peter Aabo Christensen siger:

   Hold da fast en gang øvøv jeg tror da at du skulle tage på cafe næste gang du skal ud og fiske. Læse kan du i hver fald ikke der er et stor skilt derude hvor der står at vandet er lukket pga frost og varmestuen står der tænd for radiatoren.

   Nok om dig min oplevelse er noget helt andet, jeg kommer der rigtig tit og syntes at det er en af de bedste p&t søer jeg har været i.
   Masse af fisk og gode forhold.
   Mvh pac

   • Flemming siger:

    Hej Pac

    Tak for dit svar, det er helt fint at du er af en anden mening, men for mig ændrer desværre ikke på ovenstående. På skiltet stod der at søen lukkede 1. december, altså om ca 16 dage, så vi var der jo i god tid. At toilettet er aflåst glemmer du at kommentere, men det var det altså. Tænd for radiatoren burde være temmelig enkelt, selv for mig, det var det ikke da den var skilt ad på bagsiden, hvilket vi fik lavet ved fælles indsats. Der er flere ting du ikke kommenterer, det tager jeg som en stiltiende accept af mine oplevelser.
    Du skriver at jeg skal tage på cafe næste gang jeg skal ud at fiske, tak for dit sikkert velmenende råd, men tror ikke jeg fanger noget der (-:

    Mvh
    Flemming

    • Laust Frederiksen siger:

     Hej Flemming

     Har du nogen sinde været andre steder?
     PAC har ret du burde slet ikke fiske…
     ØV ØV ØV for sådan nogen som dig..
     Fiskehandleren og en tur i Føtex bliver nok en større oplevelse for dig.

     Super sø og dejligt sted at være Nebbemølle p&t.

     Mvh Laust

    • jonas Hansen siger:

     Flemming du er den type som kun har fokus på dårlige ting :(.
     Det er en af danmarks bedste fiskesøer, gode fiskepladser ,flotte fisk med super fight i.

     Hvad faciliteterne angår er der 2 store meget fine grillhuse, Hytter,fiskerense plads,varmestue og toilet.
     Som jeg og mine kamerater ikke har noget at sætte en finger på, kommer der meget tit og ejeren en god til at hjælpe hvis vi har brug for det.

     Personligt tror jeg at du har haft en dårlig dag. Det er sgu synd for dig….Fokusere på de små ting i livet der gør en glad,det er i sandhed stiltiende accept.

     Der står jo også at Vandet er været lukket pga frost.
     Men det har du vel heller ikke set.

     Ps. De renser søen hver gang de lukke for vinteren.

     Hilsen Jonas

 4. Alex siger:

  Torsdag d. 15 -- 9 -- 2019.

  har i dag været ude at fiske her til aften i 3 timer. vi var to afsted. der var ikke et eneste huk, ikke en eneste fisk at se langs kanten. Der var simpelhen ikke en eneste fisk at se.

  Der står på deres hjemme side der er guld ørrede. det er da engang tis. for er der guldørrede isøen er der i det mindste fisk at se.

  ud over fiske problemet. så var der så meget tang og alier. det var stort set umuligt at fiske med flåd eller spinde ikke engang en bombadar virkede pga tang.

  begge søer var tilgroet og med masser af slam i vandoverfladen.
  Det er helt 100% sidste gang jeg besøger denne putandtake.

  • Bjørn Barros siger:

   Hej Alex
   Vi i Nebbemølle p&t, er da ked af at du har haft en dårlig oplevelse.
   Men at se en fisk i kanten af en pt sø er ikke just et godt tegn.
   Vi sætter fisk ud hver dag og ca. 3 gange om dage i weekenden, så der skulle nu være en fisk eller to i søerne.

   De Fiskearter der udsættes i søen er ikke alle 5 arter af ørred hver gang.
   Nogen af ørredarterne kan man ikke engang sætte ud om sommeren.

   I den store sø har vi haft en del problemer med vandpest (Som du kalder Tang) det er der desværre mange p&t søer i år som har haft dette problem pga. meget nedbør i år. Vi har reven meget af det op i vores store sø og søen bliver tømt til vinter og renset op.

   Derimod den lille sø er ny opgravet i marts måned i 2016 og har ingen former for tang eller ligende. Der er kun en lille etablerings bundplant som bliver ca. 7 cm.høj.

   Hvis vi skulle være så heldig at du kunne tænke dig at prøve at fiske vores p&t igen ring til mig (nr. står på i info tavlen) så
   hjælper vi dig gerne til en forhåbentligt bedre oplevelse.

   Mvh. Bjørn Nebbemølle p&t

   • Claush siger:

    Tak for opfølgning Bjørn, dejligt at se søerne/ejerne giver gode konstruktive svar til de besøgende.
    Vil selv glæde mig til at komme forbi søen en dag og fiske.
    Skriv evt. til mig på info@putandtake.info hvis i ønsker at kunne redigerer i jeres egen tilmelding her på siden, så opretter jeg en bruger og knytter søen til jeres profil.
    vh, Claush putandtake.info

  • Jakob siger:

   Hej Alex.. Det kan godt være du ikke kan spotte fisk i overfladen.. Så er de på bunden.. Da den store sø var fanget af vandpest fangede vi garvede fiskerere stadig fisk.. Det kan godt være du har haft en dårlig oplevelse. Men tror ikke du har prøvet at fiske på bunden.. Jeg er stamkunde ved bjørn. Og jeg fanger stort set altid fisk derude.. Vil sige at nebbemølle put and Take altid er et besøg værd.. At du ikke fangede noget er beklageligt men vi andre fanger altid.. Ærgo du skal måske ha justeret din fisketæknik en anelse tror jeg… Mvh Jakob

 5. jonas Hansen siger:

  lækker vand meget klar og gode fangst muligheder. kan klart anbefales

 6. Tonnie siger:

  Torsdag 16/6-16.. Tog 4 timer derude og sikke en gang liv i fiskene. Vi var to mand, der fik 16 fisk med hjem. Vilde figthere, der virkelig gjorde det sjovt. Kan klart anbefales. (igen)

 7. Tonnie siger:

  Har idag 11/6-16 besøgt Nebbemølle put for første gang. Bestemt ikke sidste gang. Vi havde en skøn dag, med godt bid i fiskene. 5 styks blev det til i alt + en stor krebs/hummer-tingest, som blev genudsat. Meget rimelige priser og mulighed for at trække lidt forskelligt i automat. Grej/sodavand. Rigtigt pæne omgivelser og skøn fred og ro. Ordentlige toiletforhold og varmestue til de kolde dage. Fint sted.

 8. Christian Jensen siger:

  Hej P&T guide
  Var ved nebbemølle p&t i 3 timer efter 7 min fangede jeg en flot stor regnbue på 6,3 kg efter der var gået en 1,5 time havde jeg 4 flotte ørreder hvor af den ene var en guldørred på 2,4 kg. Alt i alt en rigtig dejlig dag ved nebbemølle p&t

 9. Søren Petersen siger:

  Super sø gode fangst muligheder og størrelsen på fiskene er ok

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede