Hvirring Fiskesø

Søen er tilføjet: 26. juni 2015 | Sidst opdateret: 9. april 2016 | 2 kommentarer

Et dejligt sted for hele familien.

HVIRRING FISKESØ ligger i et natur skønt område i landlige omgivelser. Søerne er anlagt i et reetableret stort grusgravsområde og åbnede som fiskesø i efteråret 2014.

Området er ca. 5 ha stort og består af 3 søer på henholdsvis 10.000 m², 5000 m² samt en mindre børnesø. Rundt om søerne er der borde og bænke.

Der er en mindre servicebygning hvor man indløse fiskekort, der er et toilet, samt en overdækket tresse. Endvidere er der en udendørs renseplads.

Der udsættes hyppigt regnbue-ørreder på mellem 0,8 – 4 kg. Der må fiskes med flue, regnorm, spindere, blink, majs, rejer og power bait.

For børn op til 9 år. Der er en børnesøen med fisk på ca. 0,8 kg. Der må fanges 2 fisk pr. stang, derefter fiskes i de store søer.

HVIRRING FISKESØ er et dejligt sted for både lystfisker, firma udflugter, skole arrangementer og familie ture.

Søerne er åbne fra sol opgang til sol nedgang. Dog er der lukket i december, januar og februar.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (2)

  1. Henrik Thers siger:

    Var ved Hvirring put and take her tidligere i dag, og må indrømme jeg aldrig har været mere skuffet end jeg var efter bare 1 time ved dette put and take.
    Vandet var fyldt med en del grøn snask hele vejen rundt om søen de første 2-3meter ud i søen og i den tid vi tilbragte så vi ikke skyggen af en eneste fisk i de 3 søer. Der var ingen fisk som sprang, ingen der svømmede langs kanten eller vand ringe fra når de lige vender i overfladen. Med andre ord virkede alle 3 søer helt tomme for fisk. Alt i alt føler jeg at ejeren stjæler fra folk med den kvalitet af put and take som han tilbyder og fatter da slet ikke hvordan dette sted er blevet optaget i danske ørredsøer….. Giver stedet 0 ud af 5 stjerne. Kommer der aldrig igen!!!

  2. Michael møller siger:

    Var en tur i hvirring fiskesø i går. Det så lovende ud, var den eneste på stedet så havde rig mulighed for at affiske søen. Men ak. Jeg tilbragte mere tid med at rense endegrej for grøde, end jeg gjorde på at fiske. Søen er gammel grusgrav, og er dermed også dyb. Men den er også sat til i grøde, hvilket gør det umuligt at fiske med spinner og blink. Der er ikke læ ved søen, så blæser det bare en smule, er fluefiskeri også udelukket. Vil give søen 1 ud af 5 stjerner.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede