Grumstrup lystfiskecenter

Søen er tilføjet: 10. september 2014 | Sidst opdateret: 23. marts 2016 | 5 kommentarer

Grumstrup Lystfiskecenter med 3 søer er beliggende i naturskønt område, omgivet af skov og enge.

Alle søer får vand fra eget væld, og det betyder, at vandet er meget rent og skaber de bedste rammer for fiskene. Fiskebestanden består udelukkende af regnbueørred – daglig udsætning.

Vi har hele vinteren da vi har kildevæld dvs. vi får varm vand strømmende op hele tiden og vi kan holde søen åben hele vinteren.

I umiddelbar tilknytning til betalingsautomat – er der toiletter. Rundt ved søerne er der borde og bænke, og i forbindelse med sø 3 er der et rensested med rindende vand.

Der afholdes fiskekonkurrence sidste lørdag i april og september.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (5)

 1. jacob siger:

  Jeg var for første gang på dette sted, jeg går en tur rundt wc et er klamt. Jeg går ned og kigger på søerne ved sø 3 står der en mand og rykket fisk med 3 store 3 kroge, jeg henvender mig til en der fylder fisk i soen går ud fra at han har noget at sige, det lader til at han ikke gør noget ved problemet, jeg havde 3 timer med min datter vi fangede ikke noget men vandet var vist for varmt. Men jeg følte mig lidt snydt at der betaler og fisker og andre der tager fisk op på en anden måde slipper, så hvis der er nogen dervil fiske med 3 kroge eller net tag til grumstrup p&t der har alle lov til at gøre hvad de vil

 2. mikael siger:

  er der nogen der fanger fisk derude, syntes det er utroligt svært for øjeblikket, osse for andre derude

 3. Jacob siger:

  Anders Strøm, hvorfor skulle fluefiskere have nemmere ved at fange guldørreder, eller andre fisk for den sags skyld, en folk der fisker med andre typer agn ? Jeg ved godt at mange oplever det sådan, men skyldes 99.9% af tilfældende at fluefiskerne bevæger sig meget -- de står ikke på samme plads som rigtig mange flåd eller spinnefiskere gør. Derudover skifter mange fluefiskere tit flue mange gange til de rammer noget der virker. De fisker meget ofte efter spottede fisk og får dermed hurtigt en fornemmelse om den valgte flue er interessant den dag.

  Prøv og gør det samme med andre typer agn ! Bevæg dig rundt, kast til spottede fisk, skift agn og vanddybde indtil de bider -- og ikke mindst, fisk aktivt ! Det virker for mig og kan garantere dig at jeg fanger mindst lige så meget som folk der fisker med flue.

 4. Hugo Hammelsvang siger:

  Ved opdatering 10 sep. 2014 skrives, at der kun er regnbueørreder.

  Så har man altså fjernet alle de guldørreder, der var sat ud, som var der i august måned 2014?

  • anders strøm siger:

   Nej der er stadig guldørreder. Det dumme ved det er at det næsten er umuligt at fange dem, så det gør ingen forskel om de er der eller ej. De bider overhovedet ikke på, om man så kaster ud og trækker lige forbi dem. Fluefiskere kan godt men har også svært ved det 🙂

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede