Gl. Laven Fiskesø

Søen er tilføjet: 12. maj 2012 | Sidst opdateret: 13. februar 2014 | 4 kommentarer

Du kan finde Gl. Laven Fiskesø i et fritidsområde med 3 store campingpladser i nærheden. Oplagt sted at tage ud hvis man er på camping ferie.

Fiskesøens størrelse ca. 6000 m2 søflade. Dybeste sted 6 m.

Søen er ikke anlagt, men terræn og beplantning er bearbejdet med særlige hensyn til lystfiskere,  herunder gode læforhold.

Der er fred og idyl, samt en pragtfuld natur med udsigt til himmelbjerget.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (4)

 1. Karsten Jensen siger:

  Det er vist et P&T for nedadgående. Nu må der fanges maks. 2 fisk pr. fiskekort??. Jeg kan forstå hvis der står maks. 10 stk. pr. kort -- vi skal jo ikke opleve rovfiskeri. Nå, men så kan vi jo holde os derfra, når der ikke er nogen spænding ved det. Karsten

 2. Rasmus siger:

  Jeg var ude i søen igår den d8-4-17
  Fik 8 fisk på 2 timer kan kun anbefale den til andre

 3. Killian siger:

  mig og en ven stod der igår fra kl 17-18 og en hel time med 1 fisk på ca 25 cm der sprang, og det var meget begænset hvad man kunne se af små fisk i kanten,

  prisen er 100 kr for 1 time men også 100 kr for 2 timer

  dyr i forhold til aktivitetten. Det skal så siges der er gode muligheder for at tage famillien med der er masser af bænke som i ca 30 små bænke plaseret rundt langs vand kanten.

  men man burde måske bruge lidt flere penge på fiske frem for bænke….

  ville anbefale pindsmølle eller holmens put and take frem for den her…

 4. sebastian siger:

  Der bliver ikke sat fisk ud i denne sø mere. Ejeren er tilgengæld ikke bleg for stadig at tage penge for det. I stedet for at lukke søen. Vil mene det er det samme som at stjæle.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede