Fyel Mose Fiskepark

Søen er tilføjet: 12. maj 2012 | Sidst opdateret: 10. juni 2016 | 8 kommentarer

2 søer i Fyel Mose Fiskepark – Den største sø er 55000 m2.

Vi har ikke yderligere oplysninger om søen, så håber du/i vil hjælpe med flere oplysninger.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (8)

 1. John Hansen siger:

  En sand natur perle med søde ejere

 2. Jesper Rasmussen siger:

  Søen drives meget kommercielt og der reklameres aggressivt på FB. Når man fisker der føler man sig overvåget og fanger man for mange fisk selvom man har betalt for fri fangst, er ejeren straks på nakken af en.
  Flere har allerede oplevet at blive erklæret for uønskede som gæster eller er blevet udelukket fra deres facebookside, fordi de har tilladt sig at stille spørgsmål ved den aggressive markedsføring
  Fiskenes kvalitet er middel.
  Tilgængeligheden omkring søen er rimelig, dog står grøden højt i hele den ene side af søen og kan derfor kun fiskes effektivt i waders.

  • carsten jensen siger:

   Kan overhovedt ikke på nogen måde dele Jesper Rasmussens indlæg
   kommer der ofte og har kun meget positivt at sige skønt sted skønne og store fisk og ejerne er super fantastiske

  • Thor siger:

   Det tror jeg ikke på Jesper, har været der ude mange gang og den ene gang fanget jeg 7 fisk på kort tid og der var han sgu ikke sur eller irreteret på nogle måde og ja det rigtigt at han kommer når man har fanget meget men det da kun for at se hvad man har fanget og få en lille go snak, tror bestemt du har misforstået ham, og angående med fiskene er de i go kvalitet

  • Anders T siger:

   Jeg er fuldstændig enig med dig Jesper. Jeg er selv en af dem der ikke er velkommen mere. Jeg var ude at fiske og jeg fangede 12. Det blev de meget sure over og de sagde det var noget svineri at fange så mange. Så må man stoppe med at have fri fangst, hvis man ikke gider at folk fanger mange fisk. Jeg synes Fyelmose er dybt overvurderet.

 3. klaus Lundfold siger:

  Søen er igen åben

 4. Lars Henrik Jensen siger:

  Søen skulle efter sigende være lukket. telefonnummer og internetside er ikke længere gyldigt

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede