Søttrup Put & Take (lukket)

Søen er tilføjet: 18. maj 2012 | Sidst opdateret: 13. juli 2014 | 3 kommentarer

Søen er pr. 2014.07.07 meldt lukket. Ingen P&T fiskeri her pt.

Fiskesøen Søttrup Put & Take ligger Østergårdsvej 4 Søttrup, 9600 Års

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (3)

 1. Per siger:

  Ved besøg 7.7.2014 finder jeg ud af, at fiskesøen LUKKET.

 2. Johnny Henriksen siger:

  Til at der påtænker at besøge Søttrup put and take

  Lørdag den 14 juni 2014, besluttede min kone og jeg, os for at tage en hyggelig og afslappende tur til en fiske sø. Pga en stressende hverdag med job og nok at gøre med en lille 1.5 årig pige. Plus min kone Lisbeth er gravid i 8 uge og vi har gået på fertilitetsklinik i 2 år, endelig ser det ud til at lykkes.

  Vi afleverede Isabella (vores lille pige) hos bedstemor i Aars, og kørte ud til den nærliggende Søttrup put and take, Østergaardsvej 4, Søttrup, 9600 Aars.

  Vi kommer frem og jeg stiger ud for at betale ved en slags billet maskine. Kan godt se at der er et skilt på en havedør, at hvis man går der igennem er det på eget ansvar og så et billede at en farlig rottweiler. Jeg tænker ikke nærmere over det, for jeg skal jo bare betale og ikke igennem nogen dør. Men så råber Lisbeth pludseligt at der kommer en meget stor og gal hund. Jeg går så stille hen til min bil, for er ikke specielt bange for hunde, indtil jeg ser den og hvilken fart den har på. Plus at den har fråde om munden og er direkte i løb mod mig. Jeg når at sætte mig ind i bilen men kan ikke lukke døren pga den store hund der stadig prøver at bide mig. Imens skriger min kone helt vildt og er meget bange, har aldrig oplevet hende sådan før. Jeg prøver så at forsvare mig ved at slå den, tror jeg rammer den på næsen hvorved den holder op og flytter sig lidt men gør stadig helt vildt og er gal. Jeg får lukket døren og vi er endelig i sikkerhed. Jeg mærker min arm gør meget ondt og kan næsten ikke bevæge den, fik slået den meget hårdt ind i dør rammen af bilen, da jeg var nød til at forsvare mig.

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvordan det er gået med vores nye lille barn inde i Lisbeths mave, som kun er 8 uger og som vi har brugt 2 år ved fertilitetsklinik at lave. Det skal siges at Lisbeth er 43 år gammel og det er ved at være sidste chance for et barn.

  Kan heller ikke lade være med at tænke på, at hvis vi havde haft vores lille pige Isabella på 1.5 år med, hvis hunden havde taget hende istedet…….

  Jeg blev ikke bidt, men det meget tæt på og kun fordi jeg kunne forsvare mig. Hvis det havde været på åben mark. Var jeg sikkert blevet bidt kraftigt.

  Jeg skriver en anmeldelse pga det er et sted hvor der kommer andre mennesker med børn. Og vil så nødigt der sker noget, især med børn.

  Jeg håber meget at folk vil tage det alvorligt og ikke bruge denne fiske sø og især ikke med børn. Det er simpelthen for farligt.

  Alt dette skete den 14 juni lørdag 2014 eftermiddag kl 12.20

  Med venlig hilsen

  Jh

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede