Revsbæk Put & Take

Søen er tilføjet: 28. juni 2015 | Sidst opdateret: 7. august 2015 | 11 kommentarer

Revsbæk Put & Take i nordjylland omkring Hadsund. Vi har ikke endnu besøgt søen, men giv gerne en kommentar hvis du har fisket der.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (11)

 1. Mick siger:

  Jeg har haft 2 nul ture i søen. Men sidste gang den 22 dec fik jeg en rigtig fin ørrede på 3,9 kg. Der var fin fight i fisken og den virkede ikke syg. Dog er jeg enig i der burde blive ryddet nede i enden af søen så man kan komme hele vejen rundt.

 2. John siger:

  Masse fisk i søen smager godt altid pænt

 3. Micahel siger:

  Glimrende fiskesø med rimeligt prisniveau. Ideel også for gangbesværede samt børn. Pæn og ryddelig, dagligt vedligeholdt af ejeren. Har været der 2 gange, dog uden at fange noget, men masser af fisk der springer.

 4. Erik siger:

  Søen er helt død og de samme er de få fisk der sejler rundt i overfladen. Har brugt masser af tid og penge i den sø og har aldrig haft et nævneværdigt udbytte og 4 ud af 5 gange er ren nul tur. Forstår ikke hvorfor man har en p og t når man ikke gør noget for at optimere fiskeriet. Søen ligger dejligt men fiskeriet er elendigt. Desuden virker fiskene syge.

 5. Freddy siger:

  Billede af kryllet kvitering

 6. Lasse Pedersen siger:

  Super fin put and take.. Der er blevet ryddet rigtig meget op omkring søen. Og der er ryddet en del buske så man kan fiske fra 3 sider af søen nu. Der er rensebord og wc. Begge dele pænt og rent. Var afsted 2 timer i dag. Fik en fisk med hjem men havde 4 på krogen. (2 skaller og 2 regnbuerørreder)

  Priserne er nu:
  2 timer: 70kr
  4 timer: 95kr

 7. Natalia siger:

  Ok put and take. Ret dyb i midten, men emil ret i at der kun kan fiskes fra halvdelen af søen og at nogle fisk er syge (dvs de vender efter luft i overfladen). Har haft to ture i søen, 1 nultur og en tur der gav 7 fine fisk op til 2,5kg.

 8. Lasse Neimann siger:

  Super fiskesø. Fightende fisk og flot natur. Tæt på hovedvejen, men man lægger ikke mærke til det, da der er træer hele vejen rundt. Det reducere også vinden en helt del.

  Alt i alt en rigtig god put n’ take sø.
  5/5 stjerner.

  • emil siger:

   er bestemt ikke enig i 5 stjerner. du kan kun fiske i halvdelen af søen. nogle af fiskede er syge
   og det ikke fordi der er voldsomt mange fisk men det en ok sø

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede