Mou Put & Take

Søen er tilføjet: 7. januar 2015 | Sidst opdateret: 7. januar 2015 | 4 kommentarer

Handicap venlig put & take fiskesø. Der er handicap adgang hele vejen rundt om søen og handicappede må ligeledes medbringe egen bil i hele området.

Søen er på 7.000 m2 med vanddybder indtil 3 meter. Der udsættes dagligt fisk.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (4)

 1. per kristiansen siger:

  hej
  Var nede og fiske i Mou Put and take mandag d. 22.06.2015
  Kun en stor skuffelse. I skriver på priser for fiskeri 3 timer for 80 kr. Men prisen er 2 timer for 80 kr. ifølge den prisliste der hænger dernede ????? Vi så ikke en eneste fisk i søen, kun en masse grøde i noget meget grumset vand. Har været i Mou fiskesø 5 gange nu. Har aldrig fanget en fisk og stort set heller ikke set nogen. Synes man burde rette prislisten dernede, vi betalte de 80 kr for 2 timer, men det er da “tyveri” hvis den rigtige pris er 80 kr for 3 timer. Skal ikke mere til Mou fiskesø desværre, ellers en pæn sø. Men skinnet bedrager desværre.

  Mvh Per

  S

  • Mou Put & Take siger:

   Hej Per
   Prislisten er fra den gang søen blev lavet hjemmesiden blev lavet for mange år tilbage, vi kan desværre ikke lave noget om derinde.
   Selv om du skal betale 100 kr for 3 timer, er vi stadig de billigste 😃
   Vores sø er så ren, at du kan drikke vandet, hvis du lyster. Den er hellere ej grumset.
   Vi har masser af faste og nye kunder, som er fuld ud tilfreds😃
   Selvom de ikke fanger fisk hver gang de er her. Havde lige besøg af en i dag, som har læst hvad du har skrevet, han vil bestemt komme her, som han sagde ” dejlig klar sø og masser af fisk” som han så da han var nede at kigge.

   Mvh Mou Put & Take

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede