Møllehallens Fiskesø

Søen er tilføjet: 28. marts 2015 | Sidst opdateret: 23. marts 2016 | 10 kommentarer

Hej og velkommen til Møllehallens Fiskesø.

Søen genåbnede fredag d.6/3 2015

Dagen før blev der sat ca. 100 kg fisk i forskellige størrelser ud, der vil komme fisk i efter, hvor meget fiskeaffald (fiskehoveder) der skal køres væk fra rensepladsen, da vi går ud fra, de fleste renser deres fisk her.

Der vil blive afholdt en fiskekonkurrence, her senere på foråret, hvis det bliver en succes kommer der nok flere i løbet af året, det vil blive opslået på Facebook i gruppen Møllehallens Fiskesø hvornår der kommer et argement. På gruppe siden er du meget velkommen til at, ligge fangstbilleder og komme med dine kommentarer.

VEJLEDNING FOR BETALING
Både den gule og blå del af fiskekortet udfyldes med korrekt dato, starttidspunkt, antal timer man vil fiske og navn.
(Inden man påbegynder at fiske)
Man beholder den gule del af fiskekortet og den blå del af fiskekortet putter man i posen sammen med pengene, som puttes i røret i pengeskabet uden for døren. (Tømmes dagligt)

REGLER
Der må fiskes med:

 • Regnorm, majs, spinner, blink, flue og powerbait.
 • Der betales pr. Fiskestang med en krog eller en trekrog.
 • Fiskekortet er personligt, kan ikke overdrages til en anden person.
 • For fodring er forbudt.
 • Fanget fisk renses ved rensepladsen og fiskeaffald puttes i fiskeaffaldsspanden.
 • Udsætning af fanget fisk, som er skadet eller ikke er levedygtig er strengt forbudt.
 • Fiskekort skal forvises på forlangende.
 • Der er kontrol flere gange dagligt.
 • Ved mangelende betaling for fiskekort, bliver betragtede som tyveri.
  Indebære en bøde på 500 kr. eller man vil blive politianmeldt efter straffelovens § 276
 • Hunde skal være i snor og efterladenskaber samles op.
 • Alle former for motoriserede køretøjer på søområdet er forbudt.
 • Henkastning af affald forbudt.
 • Ved upassende opførelse og brud på overstående regler vil medføre bortvisning.

Mvh.

Mikael Harkjær

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (10)

 1. Erik Gregersen Madsen siger:

  Jeg forstår ikke hvad han skriver om alle de fisk han udsætter. Jeg og nogle venner har været derovre en del gange og der ser ikke ud til at være ret mange fisk i søen. Efter alt det han siger at bliver udsat og hvad der bliver fanget skulle man kunne gå på søen pga af alle de fisk som skulle være der. Vi gider ikke betale for at fiske der mere den er alt for ringe

 2. Farfar siger:

  08.08.2017
  Det var en fin dag ved søen med børnebørnene. Omgivelserne er fine, og der er god plads til alle -- også stemningen blandt lystfiskerne er god, man hjælper gerne hinanden.
  Vejret var nok for fint. Solen skinnede, der var næsten ingen vind, så det var lidt trykkende. Om morgenen blev der fanget en enkelt (og pæn) regnbue, men derefter skete der intet i hele søen.
  Det var bestemt ikke, fordi der manglede fisk. Vi så rigtigt mange, som dovent svømmede rundt, men sultne var de desværre ikke. Vi prøvede både spinnere, fluer, små blink og orm -- alt sammen uden succes.
  Alligevel var det en god dag, og vi kommer helt sikkert igen! Og anbefaler gerne stedet til andre.
  Tak for dag!
  Mvh.
  Georg

 3. Lene siger:

  Super dejlig sø med masser af fisk. Kommer sjældent derfra uden at ha fisk med hjem.
  Godt sted at ha børn med og der er altid pænt og ryddelig.

  Vil klart anbefale den.

 4. Søren siger:

  Rigtig dejlig sø!
  Der er godt med liv og der bliver rigtigt ofte sat fisk ud i den, ejeren og hans hjælpere er rigtig venlige og både dem og de andre ved søen er rigtig villige til at hjælpe nybegyndere.

  Har fanget 3 fisk på 3 ture, og en 4. der slap væk. Men har set andre fange mange flere her.

 5. Iver Knutzen siger:

  Dejlig fiskesø med rent vand. Fiskene er hugvillige og fighter godt. Minus er den bemærkning ejeren giver ovenfor, mht hvor tit man putter fisk i søen. De fleste lystfiskere, incl mig selv, tager fisken med hjem, med hovedet på. Så de fisk jeg bla fanger, vil jo ikke blive regnet med som fangst. Eller er jeg galt på den? Dette er absolut ingen kritik, blot et spørgsmål.

 6. Nikolaj Gaardsøe siger:

  Helt fantastisk lille sø. Masser af hugvillige fisk og utrolig søde mennesker. Pæne fisk hvor næsten alle har hele finner. Jævnlig udsætning.

 7. martin olsen siger:

  rigtig fin fiskesø mine børn var vilde med den og vi havde 3 fine fisk med hjem og en del hug derudover. Vi fiskede i 2 timer

 8. Louise siger:

  Jeg har flere gange været ved søen og har kun gode oplevelser! Flere gange er vi kommet hjem med 2, 3 og helt op til 12 store fine fisk. Selvfølgelig er der ikke bid hver gang men fin statistik. Vi ser ofte ejeren sætte fisk ud. Søen er absolut et besøg værd.

 9. Gregers Madsen siger:

  Nej der virker som et underligt sted. Der udsættes fisk efter antal fiskehoveder i affaldsspanden. Det er første gang jeg hører det. Normale steder er det efter antal solgte fiskekort. Dengang Flemming havde søen var den noget værd masser af fisk og pæne størrelser. Jeg vil ikke spilde penge på fiske her

 10. Dennis siger:

  Søen er meget død, der ikke rigtigt liv i den, selv om jeg var her i 3 timer. Snakkede med et par stykker hernede og ingen havde hverken set fisk eller fået et eneste huk. Så i bund Og grund ikk ever sted jeg ville komme igen

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede