Hvorupgaard fiskepark

Søen er tilføjet: 2. juli 2016 | Sidst opdateret: 2. juli 2016 | 2 kommentarer

Put and take fiskepark med 2 sammenhængende søer i dejlige omgivelser, hvor der er mulighed for at tage familien med på tur. Stedet har fået nye ejere og er blevet pænt og velholdt. I løbet af 2016 bygges der et hus med toilet og plads til fiskere.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (2)

  1. Daniel siger:

    Jeg var derude to dage i træk, her i april 2018 uden at få en eneste fisk med hjem. Der var mange andre der heller ikke fik noget som helst med hjem. De fisk der så bliver fanget i ny og næ, er helt svampede og fyldt med store plamager og pletter, så man dårligt har lyst til at røre ved dem. Fiskene hopper og springer, og svømmer lige direkte forbi diverse baits og orme, men altså uden så meget som at nappe. Så altså, bestemt en hyggelig sø, men absolut ikke pengene værd -- ja jeg vil næsten sige det er spild af penge at aflægge den et besøg…

    • Hvorupgaard fiskepark siger:

      Beklager meget, at vores store fine tigerørreder/brøddinger har fået svamp. Det viser sig som store hvide plamager på fisken. Vi gør alt hvad vi kan for at få dem fisket op. Jeg vil sætte stor pris på, at du havde henvendt dig til os, så vi kunne tá på problemet hurtigt.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede