Spodsbjerg Lystfiskersø

Søen er tilføjet: 28. maj 2012 | Sidst opdateret: 18. oktober 2017 | 4 kommentarer

Spodsbjerg lystfiskersø er Langelands største saltvandssø beliggende 2km fra Spodsbjerg havn og 50 meter fra havet. Søen er på 20.000 kvm og ligger i naturskønne omgivelser tæt på Spodsbjerg strand og bliver konstant forsynet med frisk saltvand fra havet. Den friske saltvand betyder friske fisk som smager skønt og derfor er søen velbesøgt i store dele af året både af familier og den erfarne lystfisker. Den megen aktivitet betyder at vi én gang om ugen udsætter 100-150 kg friske regnbueørreder hvilket gør Spodsbjerg “put and take” til et rigtigt fiskeparadis.

Vi tilbyder følgende faciliteter:

– P-pladser direkte ved søen

– Informationshus

– Vandskyllende toilet og håndvask

– Renseplads

– Opstillede bænke rundt om søen

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (4)

 1. Rene uit Nederland siger:

  Mooie vijver,waar je goed omheen kunt.Voor vliegvissen minder geschikt i.v.m de vele bomen en struiken.Het visbestand moet 125 kilo zijn volgens het bord in het hok waar je kunt betalen,maar ik heb daar grote vraagtekens bij.Ook betaal je de hoofdprijs .Voor 3 uurtjes vissen 22 euro en alleen betalen met biljetten,dus dat is 20euro voor iets minder dan 3 uur of 25 euro voor iets meer dan 3 uur.Als de eigenaar er meer vis in uit zou zetten een leuke vijver om te vissen.Ik hoop dat diegene die dit leest er iets aan heeft.vr groet Rene.

  Ovenstående er oversat fra Hollandsk: ”
  Smuk dam, hvor du kan gå godt. Til fluefiskeri er mindre egnet på grund af de mange træer og buske. Fiskefilen skal være 125 kilo i henhold til tegnet på loftet, hvor du kan betale, men jeg har store spørgsmål om det. Også du betaler hovedprisen . I 3 timer betaler 22 euro og betaler kun med regninger, så det er 20 euro i lige under 3 timer eller 25 euro i lidt over 3 timer. Hvis ejeren havde mere fisk i, ville det sætte en dejlig dam til at fiske. Jeg håber, at den der læser dette har noget at gøre.”

 2. Jan Daust siger:

  En sø der ligger i et godt område, men søen lever ikke op til det man forventer at Deres hjemmeside.
  Der er så meget græs -- bundgræs i søen at det er umuligt art fiske med spinner og andet form for fangstgrej.
  Om man bruger prop eller bundfangst får man alger på sin krog… det bider fisk ikke på !
  Søen kræver en ordenlig oprensning, da den ikke har set noget af det i flere år. Snakket af erfaring !!!
  Jeg har været der Idag og kan absolut ikke anbefale stedet.
  Da jeg kom det ud .. kontant betaling ikke MobilePay så måtte afsted igen for at skaffe kontanter. Ringede til ejet og det virkede som om man var ligeglad at man skulle køre ekstra tur da der KUN er kontant betaling. Fremgår ikke af hjemmesiden !
  Der er meget

 3. Dennis Green siger:

  Helt igennem fantastisk sø, var der i sommeren 2014 og der var masser bid i søen dog ikke de største regnbuer men de var der og de var bidlystne og det blev da til tre på lige under 2timer.. FANTASTISK PUT

 4. Gerald Kuderski siger:

  Have been there first week of September 2015. Muddy water, sucks like hell! Lots of dead fishes laying around. Didn’t see any fish activity in the lake at all. Way to expensive! Worst put & take ever seen! Would have been better to contribute the money to poor people instead of wasting it here!

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede