Nyvangs fiskesøer

Søen er tilføjet: 2. marts 2016 | Sidst opdateret: 2. marts 2016 | Skriv en kommentar / upload fangstbillede

Fiskesøerne er beliggende i et lettere kuperet terræn, så der gode muligheder for læ. Pakeringepladsen ligger tæt på søerne, hvor der kan pakeres og overnattes i campingvogn/mobilhome. Der er stik for 230 volt. Der er toilet og overdækket rense plads. Der kan opslåes telt rund om søerne. Der er 3 pavilloner på ca. 25m2 ved søerne.

Vandkvalitete er helt i top, da det er kildevand, søvandet bliver derfor ud udskiftet mindst en gang pr. år. Da faunaen i søerne giver en masse ilt til vandet er fiskene meget livlige. Her er det især rentvandsplanten skør kransnål, som tillige er en bundplante, der er den store iltproducent. Søerne er 4 meter dybe på det dybeste sted. Der er ikke humusholdig materiale i forbindelse med søerne, så som tørvejord og markjord. Søerne er meget klarvandet, netop pga. det høje iltindhold i vandet.

Du kan også finde “Nyvangs fiskesøer” på facebook, hvor vi af og til kommer med små opdateringer omkring søerne eller afholder små konkurrencer.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede