Højrupgård Put & Take

Søen er tilføjet: 27. maj 2012 | Sidst opdateret: 13. februar 2014 | 3 kommentarer

Du finder 20.000 m2 fiskevande hos Højrupgård. med varieret søsystem, moderne faciliteter og overnatningsmuligheder. Alt dette er fordelt på 3 søer på hhv. 8000,  6000 og 4000 m2 forbundet med en ca.450 m lang, snoet fluestrøm, en børnesø på 1000 m2 og en naturlig mose på 8000 m2.

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (3)

 1. Svend CH siger:

  Svend jeg var i Højrup for et stykke tid siden og startede kl 6 om morgenen skønd dag var der i 6 timer og fangede 7 storer flotte fisk der i blandt en gul ørre der var ikke nogen under 2 kg MEN Men der var ikke en enested der var til at spise simpelt hen udspiseligt de smagte af muder føj for fanden alle er blevet smidt ud. ØV så der kommer jeg ikke mer VH Svend .

 2. Jakob siger:

  Sælger fiskekort til en børnesø uden fisk!
  De sagde det var fordi skarv/fiskehejre kommer og tømmer søen.. Men ikke noget som helst med man får penge tilbage. Synes virkelig det er ringe og groft snyd

 3. Jesper siger:

  Var her idag og fiskede 3 timer med en kammerat fine omgivelser men skal være ærlig at sige vi kommer der aldrig igen ingen fisk der var mange for at fiske i den tid vi var der men ingen fangede noget og intet tegn på liv i nogen af de søer eller åen !!!

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede