Børges Put & Take

Søen er tilføjet: 19. maj 2012 | Sidst opdateret: 21. februar 2017 | 16 kommentarer

Børges Put and Take består af 5 søer beliggende i skønne omgivelser på Vestfyn. Stedet består af 4 søer af varierende størrelse, samt 1 børnesø, hvor de mindste har mulighed for prøve fiskerilivets glæder.

I alle søerne udsættes der regnbueørreder. Der sker daglige udsætninger af fisk, alt efter antallet af besøgende den pågældende dag.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 51 00 68 eller Boergesputandtake@gmail.com

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (16)

 1. Renè siger:

  Vi var 5 stk der fiskede i 4 timer og der stod ca. 30 mand om de 2 søer vi fiskede ved og INGEN fangede noget i de 4 timer vi var der sååå besked til ejer : det ville være en fordel hvis der rent faktisk er fisk i søen og de ikke er overfodret

 2. Mohammed siger:

  I Børges P&T er der altid fangst,
  Skulle lære en familie medlem at fiske og det endte med han fangede 4 fisk og vi kom hjem med 6 i alt.

  Rigtig god og stilet fiske sø 👍🏼👍🏼

 3. Dennis siger:

  Vi betalte for 6 timer og fik en sølle fisk og føj den smagte ækelt. Man kan godt se at Børge er væk, synd og skam vandet var grødet og fiskene ja de var der men sku tro de var blevet stop fodret inden vi kom. Ja det er billigt men sæt dog prisen op og få renset søen og få flere fisk i. Børge vender sig i graven pga dette. Synd trist men vi vil ik komme der mere

 4. poul larsen siger:

  Syntes det er blevet dårligere efter Børges død, fredag den 19. maj 2017, var der i 4 timer, totalt dødt i 2 af søerne hvor jeg fiskede, ikke så meget som et livstegn. Det bliver svært at leve op til Børge, der var altid fisk, der blev sat fisk ud mens vi så på. Det er det der skaber et godt rygte, ellers er det jo bare en sø. Men jeg håber da at det kun er et enkelt tilfælde, og at man i samme ånd vil videreføre Børges Put and take som det var da han levede

  • Amalie/Børges Put and Take siger:

   Hej Poul.
   Vi er da rigtig ærgelig over, at du har haft en dårlig oplevelse hos os den 19. maj.
   Der bliver dagligt lukket fisk ud, selvfølgelig alt efter antallet af besøgende fiskere.
   Der er ikke blevet lavet om på rutinerne fra Børges tid, og fiskeudsætningen foregår efter de samme principper. Tanken med hele overtagelsen er netop at fastholde den fantastiske ånd som Børge skabte omkring søerne.
   Tag endelig fat på Jan eller Ib, hvis I oplever problemer, mangler eller har kommentarer.
   Vi håber på at se jer igen.

   Mvh. Amalie/ Børges Put and Take

 5. Svend CH siger:

  Hej jeg har været i Børges put an tek sø i dag den 6 / 12 2016 i 4 timer og da var rigtig god fangst 7 flotte fisk 🐡 Og der stod også en dame der og hun fangede 6 flotte fisk så det var en rigtig god dag VH Svend

 6. Charlotte Hansen siger:

  Var derhenne med to fiskestænger i 4 timer og fangede ikke noget i nogen af søerne. Faktisk var er der ikke engang en eneste, som prøvede at bide på krogen. Hørte også at ingen andre havde fanget noget hele dagen, hvilket var ret underligt, for i den ene sø kunne man i hvert fald se mange fisk, så man skulle tro de var blevet fodret lige inden..

 7. Niels siger:

  Jeg har hørt, at Børge er død. Er der nogen, der ved, om hans Put & Take bliver drevet videre?

 8. Winther siger:

  Nogen der kender hans åbningstider ??

 9. Türker siger:

  Børges put and take nummer et på fyn altid fisk og smage fantastisk

 10. jørgen siger:

  fangsten er fra sidste uge, god fisk og god og flink ejer, vi ville grille og han kom med pølser og en kæmpestor gril, lavet af en tønde, imod betaling selvfølgelig.

 11. Niels Holt Jeppesen siger:

  Vi har brugt Børges put and take i en del år nu. Vi har prøvet andre søer, men vender altid tilbage. En af grundene er at du altid er velkommen. Der er altid rent og pænt, fiskene er i god form og har en god størrelse. Der udsættes dagligt fisk og Børge inddrager altid børnene ved f.eks udsætning og hjælper gerne med gode råd. Børge får hos os 10 ud af 10 stjerner.

 12. Bent siger:

  Fantastisk sø. Har været der to gange i år med min datter på 9 år, som er blevet vildt med at fiske. Der sættes fisk ud mange gange om dagen, der er altid fisk at se svømmende tæt ved brinken eller springende længere ud. Det hører til sjældenhederne hvis man ikke fanger til middagsmaden efter nogle timer. Børge er meget venlig og tilbyder børn at være med til at sætte fiskene ud og hjælper også gerne en dreng eller pige med at fange en fisk. Max stjerner herfra. Fangsten er fra i går og smagte godt (-:
  Bent

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede