Børges Put & Take

Søen er tilføjet: 19. maj 2012 | Sidst opdateret: 21. februar 2017 | 13 kommentarer

Børges Put and Take består af 5 søer beliggende i skønne omgivelser på Vestfyn. Stedet består af 4 søer af varierende størrelse, samt 1 børnesø, hvor de mindste har mulighed for prøve fiskerilivets glæder.

I alle søerne udsættes der regnbueørreder. Der sker daglige udsætninger af fisk, alt efter antallet af besøgende den pågældende dag.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 51 00 68 eller Boergesputandtake@gmail.com

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (13)

 1. Bent siger:

  Fantastisk sø. Har været der to gange i år med min datter på 9 år, som er blevet vildt med at fiske. Der sættes fisk ud mange gange om dagen, der er altid fisk at se svømmende tæt ved brinken eller springende længere ud. Det hører til sjældenhederne hvis man ikke fanger til middagsmaden efter nogle timer. Børge er meget venlig og tilbyder børn at være med til at sætte fiskene ud og hjælper også gerne en dreng eller pige med at fange en fisk. Max stjerner herfra. Fangsten er fra i går og smagte godt (-:
  Bent

 2. Niels Holt Jeppesen siger:

  Vi har brugt Børges put and take i en del år nu. Vi har prøvet andre søer, men vender altid tilbage. En af grundene er at du altid er velkommen. Der er altid rent og pænt, fiskene er i god form og har en god størrelse. Der udsættes dagligt fisk og Børge inddrager altid børnene ved f.eks udsætning og hjælper gerne med gode råd. Børge får hos os 10 ud af 10 stjerner.

 3. jørgen siger:

  fangsten er fra sidste uge, god fisk og god og flink ejer, vi ville grille og han kom med pølser og en kæmpestor gril, lavet af en tønde, imod betaling selvfølgelig.

 4. Türker siger:

  Børges put and take nummer et på fyn altid fisk og smage fantastisk

 5. Winther siger:

  Nogen der kender hans åbningstider ??

 6. Niels siger:

  Jeg har hørt, at Børge er død. Er der nogen, der ved, om hans Put & Take bliver drevet videre?

 7. Charlotte Hansen siger:

  Var derhenne med to fiskestænger i 4 timer og fangede ikke noget i nogen af søerne. Faktisk var er der ikke engang en eneste, som prøvede at bide på krogen. Hørte også at ingen andre havde fanget noget hele dagen, hvilket var ret underligt, for i den ene sø kunne man i hvert fald se mange fisk, så man skulle tro de var blevet fodret lige inden..

 8. Svend CH siger:

  Hej jeg har været i Børges put an tek sø i dag den 6 / 12 2016 i 4 timer og da var rigtig god fangst 7 flotte fisk 🐡 Og der stod også en dame der og hun fangede 6 flotte fisk så det var en rigtig god dag VH Svend

 9. poul larsen siger:

  Syntes det er blevet dårligere efter Børges død, fredag den 19. maj 2017, var der i 4 timer, totalt dødt i 2 af søerne hvor jeg fiskede, ikke så meget som et livstegn. Det bliver svært at leve op til Børge, der var altid fisk, der blev sat fisk ud mens vi så på. Det er det der skaber et godt rygte, ellers er det jo bare en sø. Men jeg håber da at det kun er et enkelt tilfælde, og at man i samme ånd vil videreføre Børges Put and take som det var da han levede

 10. Anette Pedersen siger:

  Fredag d. 26 maj 2017, var vi fire afsted, ved Børge’s P&T, vi fiskede i 4 timer, vi stod oppe ved den gamle sø, de første 3 timer var der ikke så meget som et nap, der blev sat 3 nye fisk ud i søen, det lykkedes mig at fange 2 på gannemløber, vi snakkede med nogen af de andre som var ved søen, fik at vide at der var blevet sat 2 fisk ud kl 6 om morgenen, vi kunne regne sammen at med mine 2 fisk var der blevet fanget 10 fisk i alt, fordelt på imellem ca 20 fiskere (rigtig mange fangede ingen), så her taber jeg modet, 10 fisk på land, men kun 5 nye fisk sat ud…. så er der ikke noget at sige til det kræver alt i tasken for at bare komme i nærheden af en fisk.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede