Blue Rock Fiskepark

Søen er tilføjet: 28. maj 2012 | Sidst opdateret: 6. februar 2018 | 4 kommentarer

En af de rigtig gode og populære fiskeparker i Danmark. Anlægget rummer en stor put&takesø på 4ha, specimensø på 12ha, 1550m fluestrøm og en børnesø. Fiskeparken opbevare egne fisk i recirkuleres saltvand-anlæg, så der udsættes dagligt fisk

Der findes gode faciliteter med både dame- og herre toiletter. Badefaciliteter de specimenfiskerer som tager længere ophold ved søen.

Fiskeparken som rummer alt fra helt nybegyndere og børn til højt specialiserede specimen- og fluefiskere. Knæk & bræk til alle

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (4)

 1. kim Larsen siger:

  jeg var ved søen i dag i to timer og fik 7 stk sikke en fed sø og gode forhold vh Kim Larsen køge

 2. Sune Søndergaard siger:

  Priserne der er opgiver her på siden passer ikke. Vi ville en flok gutter i Blue Rock en hel dag, men på deres egen hjemmeside er der kun kort op til 8 timer. Jeg skrev til ejeren for at høre om vi ikke kunne få en pris på et dagskort. Det kunne ikke lade sig gøre -- vi måtte købe et 8 timers + et 4 timers kort til 410 pr mand. Jeg synes det var en ret dyr løsning, sammenholdt med andre søer. I en sø som fx Simons P&T som har de fleste danmarksrekorder for største fisk koster et dagskort (solopgang til solnedgang) 300 kr. Svaret fra ejeren var at så måtte vi hilse Simon hvis vi kørte derover. Alene på grund af den arrogance har vi valgt at lægge vores penge et andet sted.

  • Claush siger:

   Priserne her på siden er nu opdateret for Blue Rock

  • Jacob Andresen siger:

   Jeg er faktisk ved at lede efter fiskesø til weekenden. Sikke et arrogant og nedladende svar du har fået der. Må sige, at et sådant svar er nok til, at jeg holder mig væk fra den sø.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede