Agernæs Saltvandssøer

Søen er tilføjet: 19. maj 2012 | Sidst opdateret: 19. maj 2012 | 8 kommentarer

I et fantastisk naturskønt området ligger Agernæs saltvandssøer, det er i det sydvestlige hjørne af Fyn man finder det enestående ørredvand – et saltvands put and take! Vandet er glasklart året rundt, fiskene er Velsmagende, sølv blanke og stærke – kan man ønske mere?

Agernæs saltvandssøer er også velegnet til store fiskearrangementer, som klubber og firma fiskeri o.l.…..der er indrettet grillhus, der kan huse 40 personer, som kan bruges til et naturlig samlingspunkt, med fri adgang til brænde

Anmeld gerne denne fiskesø eller upload et fangst billede fra søen ved at skrive en kommentar eller brug en af de sociale knapper til at sprede budskabet om søen.

Kommentarer & Fangstbilleder (8)

 1. Ove Bonven siger:

  jeg har i dag den 26/5 brugt 4 timer i disse søer der er ingen fisk det er simpelhen for dårligt at man tager penge for det der var 6 andre personer ved søen di fik heller ikke fisk vi var alle enig om at der have været billiger at tage forbi fiske manden dem er ejer søerne burde have røde øre nu

 2. Gerrit klaassen siger:

  Pas på ingen fisk.

 3. Bente Olesen siger:

  Var i dag på besøg i fiskesøerne, første, sidste og eneste gang.Der var så beskidt i alle søerne af alger at vi ikke kunne se ser var nogen fisk i Da vi banker på og vil lige sige vi er utilfredse med at have betalt og ikke kan fiske så hører vi kun højt musik. Så vi måtte bare køer efter kun 1/2 time. Havde købt for 2.

 4. Ruben siger:

  Fished the Saltwaterlakes last year in early may. The water was crystal clear in all lakes. Unfortunately there were a lot of algae and plants in some lakes as well.
  In the smaller lakes I could just see there was no fish because i could see through the entire lake from top to bottom. After two hours of fishing i hadn’t had a single bite, but what was worse, i could not spot any sign of trout. No fish swimming, yumping or feeding. I decided to call the manager to ask if there was any fish put in the lakes recently. She confirmed, but on a sign i could read the last time fish were put in was more than a week ago.
  In my last hour I managed to catch a decent rainbow who was lurking in the algae. I have to admit the fish tasted very good. On the other hand I don’t think there were more than a few fish in the lakes. Some lakes were even totally empty.

  It would be a great place to fish, had there been some more fish. Now it was one very expensive fish

 5. Anders siger:

  Forkasteligt! Jeg fiskede med min 4 årige datter, og hjalp hende i børnesøen med at kaste linen med orm ud. Der blev råbt (i den grad!) fra huset, så vi følte os nødsaget til at gå derhen. Der kunne jeg så få påtalt at det kun var for børn, og at voksne ikke måtte hjælpe. Tror i selv at en 4 årig der holder en fiskestang for første gang kan finde ud af at smide en line ud? Så meget for at være børnevenlig, og at jeg ikke kan få en fiskeoplevelse sammen med min datter, der blev bange og ked af at få skældud. Skam jer!

 6. Viktor Banke siger:

  Super gode fiskesøer fange 4 regnbueørreder og hade masser af hug. Til dem der har fisket med agn burde overveje at fiske med spinner det er meget bedre

 7. Jørgen siger:

  For nogle år siden havde vi dejlige fiskeoplevelser ved disse søer. I år har vi været der 2 gange. Begge gange yderst skuffende. Ingen fisk. Dem vi mødte havde heller ikke fanget noget. Flere søer er overgroet af trådalger. Da vi 2. gang havde opgivet, så vi i huset at de kun udsætter fisk hver femte dag. Øv

 8. Jan Marcker siger:

  Vi var en fiskeklub, på ca. 4o personer, der havde bestilt en hel fiskedag her i Agernæs. Det blev den mest skuffende dag for alle, idet der kun blev fanget ca. 8 kg. fisk ialt. Alle former for agn og kroge blev prøvet af, men der var simpelthen ingen fisk i.
  Det er simpelthen for dårligt, da der er blevet betalt en god pris for så mange mennesker. Og man kunne også af skiltning se, at det var 5 dage siden, der sidst var sat fisk ud i søen.
  Ingen af os 40 kommer her NOGENSINDE igen.

Skriv en kommentar eller upload et fangstbillede